Ενυδατική Μάσκα Ομορφιάς με Aloe Vera

Original price was: €2,00.Current price is: €1,80.

Το δέρμα σας αξίζει να νιώσει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μάσκας ιστού Aloe Vera Essence Mask Sheet που έχει μια καλά ισορροπημένη σύνθεση, παρέχοντας άμεσο αποτέλεσμα. Αφαιρεί τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπο, τονώνει την επιδερμίδα και αυξάνει την ελαστικότητά της. Το σύμπλεγμα ενεργών, θρεπτικών συστατικών έχει τόσο επιφανειακά όσο και βαθιά αποτελέσματα, ομαλοποιώντας έτσι την ισορροπία του νερού και αποτρέποντας την απώλεια πολύτιμης υγρασίας.

Σύνθεση: Νερό, γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη, αλλαντοΐνη, ιωδοπροπινιλβουτύλκαρμπαματ, εκχύλισμα αλόης, ιμιδαζολιδινυλουρία, δινάτριο EDTA, υδρογονωμένο καστορέλαιο peg-40,

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: aloe-1 Κατηγορία: