Τύπου Aventus for her

20,0030,00

Φρουτώδες και φρέσκο. Το Aventus for Her σηματοδοτεί το ακαταμάχητο θηλυκό αντίστοιχο της θρυλικής Aventus. Σχεδόν τρία χρόνια στα σκαριά, αυτή η οσφρητική γιορτή των δυνατών γυναικών αναμενόταν πολύ πριν από τη θριαμβευτική αποκάλυψή της από το The House of Creed. Το Aventus for Her εμπνέεται από μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες της ιστορίας – αυτοκράτειρες, βασίλισσες και αρχηγούς κρατών, που ήταν πελάτες του Creed – καθώς και από σύγχρονες γυναίκες παντού που με σιγουριά θρυμματίζουν γυάλινες οροφές. Το Aventus for Her πνεύμα ζει σε κάθε γυναίκα. είναι προετοιμασμένη με εσωτερική δύναμη και λάμψη και αφήνει ένα ανεξίτηλο σημάδι σε όλα όσα αγγίζει. Το να είσαι κοντά της σημαίνει να νιώθεις την παρουσία του μεγαλείου.

Νότες κορυφής: Αιγυπτιακό πράσινο μήλο, ροζ μούρα, πατσουλί Ινδονησίας, ιταλικό περγαμόντο
Μεσαίες νότες: βουλγαρικά και τουρκικά τριαντάφυλλα, ινδικό σανταλόξυλο, στίραξ, μόσχος
Νότες βάσης: γλυκό ροδάκινο, κασσία, πασχαλιά, κεχριμπάρι, υλάνγκ υλάνγκ

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: cr-av-2 Κατηγορία: