Τύπου Loulou

12,0025,00

είναι ένα Αμπερι Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. LouLou κυκλοφόρησε το έτος 1987. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Jean Guichard. Οι νότες κορυφής είναι δαμάσκηνο, Ξύλο κανέλλας από Κίνα, ίριδα, Βιολέτα, Γλυκάνισο, κρίνος, γιασεμί, μιμόζα και φύλλα φραγκοσταφυλλιάς; οι μεσαίες νότες είναι Υλάνγκ Υλάνγκ, ηλιοτρόπιο, ρίζωμα ίρις, άνθη πορτοκαλιάς και ανθός τιαρέ Αιτής; οι νότες της βάσης είναι θυμίαμα, Βανίλια, Βενζόη, σανδαλόξυλο και Μόσχος.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: ca-w-5 Κατηγορία: