Τύπου Allure man

12,0025,00

είναι ένα Ξυλώδη Αμπερι άρωμα για άνδρες. Allure Homme κυκλοφόρησε το έτος 1999. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Jacques Polge. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, ροδάκινο, τζίντζερ, Μανταρινί ορανζ, Λεβάντα και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι πιπέρι, Κέδρος, πατσουλί, Βέτιβερ, Ροδόξυλο Βραζιλίας, τριαντάφυλλο, γιασεμί, γαρδένια, φρέζια και Γλυκάνισο; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, σπόρος Τόνκα, Καρύδα, σανταλόξυλο, Κεχριμπάρι, Βενζόη, δέρμα, Μόσχος και βρύα δρυός.

Πηγή: www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: cha-m-3 Κατηγορία: