Τύπου L’Eau de Chloe

12,0025,00

είναι ένα Συπρε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. L’Eau de Chloe κυκλοφόρησε το έτος 2012. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Michel Almairac. Οι νότες κορυφής είναι Kίτρο, γκρειπ φρουτ, Περγαμόντο, Αλδεΰδες και ροδάκινο; οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, ρόδο του νερού, Βιολέτα, παιώνια, κρίνο της κοιλάδας, φρέζια, μανόλια και γιασεμί; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Κέδρος, βρύα δρυός, λευκός μόσχος, Κεχριμπάρι και λάβδανο.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: chl-w-4 Κατηγορία: