Τύπου Dune

12,0025,00

είναι ένα Ξυλώδη Αμπερι άρωμα για γυναίκες. Dune κυκλοφόρησε το έτος 1991. Το Dune έχει δημιουργηθεί από Jean-Louis Sieuzac, Nejla Barbir και Dominique Ropion. Οι νότες κορυφής είναι Ροδόξυλο Βραζιλίας, Αλδεΰδες, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο και παιώνια; οι μεσαίες νότες είναι κρίνος, Υλάνγκ Υλάνγκ, μανιτιά, γιασεμί και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι σανταλόξυλο, Κεχριμπάρι, Βενζόη, βρύα δρυός, Βανίλια, πατσουλί και Μόσχος.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: chr-w-10 Κατηγορία: