Τύπου 5T Avenue

12,0025,00

είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. 5th Avenue κυκλοφόρησε το έτος 1996. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Ann Gottlieb. Οι νότες κορυφής είναι Λάιμ(άνθη φλαμουριάς), κρίνο της κοιλάδας, πασχαλιά, μανόλια, Περγαμόντο και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τουμπερόζα, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, ροδάκινο, Υλάνγκ Υλάνγκ, Βιολέτα, Γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, ίριδα, σανταλόξυλο, Κεχριμπάρι, Βανίλια και γαρίφαλο.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: eliz-w-1 Κατηγορία: