Τύπου Pleasures

12,0025,00

είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Pleasures κυκλοφόρησε το έτος 1995. Το Pleasures έχει δημιουργηθεί από Annie Buzantian και Alberto Morillas. Οι νότες κορυφής είναι νότες πρασίνου, φρέζια, ροζ πιπέρι, Βιολέτα, φύλλο βιολέτας, τουμπερόζα και κόκκινα μούρα; οι μεσαίες νότες είναι κρίνο της κοιλάδας, παιώνια, πασχαλιά, κρίνος, τριαντάφυλλο, γιασεμί, Γεράνι και καρο καρούντ; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Κέδρος, σανταλόξυλο και πατσουλί.

Πηγή:https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: est-w-2 Κατηγορία: