Τύπου issey miyake

12,0025,00

από τον Issey Miyake είναι ένα Υδατινο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Το L’eau d’Issey κυκλοφόρησε το 1992. Η μύτη πίσω από αυτό το άρωμα είναι ο Jacques Cavallier. Οι νότες κορυφής είναι Λωτός, Πεπόνι, Φρέζια, Ροδόνερο, Τριαντάφυλλο, Καλόνη και Κυκλάμινο; οι μεσαίες νότες είναι Κρίνος της Κοιλάδας, Κρίνος, Νερό Παιώνια και Γαρύφαλλο; Οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Τουμπερόζα, Εξωτικά Ξύλα, Οσμανθός, Κέδρος, Σανταλόξυλο και Κεχριμπάρι.

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: iss-w-1 Κατηγορία: