Τύπου L’Eau d’Issey

12,0025,00

είναι ένα Ξυλώδη Υδατινο άρωμα για άνδρες. L’Eau d’Issey Pour Homme κυκλοφόρησε το έτος 1994. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Jacques Cavallier. Οι νότες κορυφής είναι φρούτο Γιούζου, λεμόνι, Περγαμόντο, Βερβένα λέμόν, Μανταριν ορανζ, Κυπαρίσσι, Καλόνη, κόλιανδρος, εστραγκόν και φασκόμηλο; οι μεσαίες νότες είναι μπλε λωτός, μοσχοκάρυδο, κρίνο της κοιλάδας, σαφράν, Γεράνι μπουρμπόν, Κανέλα Κεϋλάνης και ρεζεντά; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ Ταϊτής, Μόσχος, Κέδρος, σανταλόξυλο, ταμπάκο και Κεχριμπάρι.

Πηγή:https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: isse-m-1 Κατηγορία: