Τύπου Kayali Yum Pistachio Gelato

12,0025,00

είναι ένα άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Yum Pistachio Gelato | 33 κυκλοφόρησε το έτος 2023. Το Yum Pistachio Gelato | 33 έχει δημιουργηθεί από Olivier Cresp και Sebastien Cresp. Οι νότες κορυφής είναι φιστίκι Αιγίνης, Παγωτό, Περγαμόντο, φουντούκι, ρούμι και Κάρδαμο; οι μεσαίες νότες είναι κρίνο της κοιλάδας, αχλάδι, γιασεμί, παιώνια, Γεράνι, βατόμουρο και λευκό ροδάκινο; οι νότες της βάσης είναι σαντιγύ, ζαχαρωτό, μαλλί της γριάς, σπόρος Τόνκα, Λουκούμι, σανδαλόξυλο, Κακάο και Κέδρος.

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: kay-gelato-1 Κατηγορίες: ,