Τύπου KENZO pour Homme

12,0025,00

είναι ένα Υδάτινο Αρωματικο άρωμα για άνδρες. Kenzo pour Homme κυκλοφόρησε το έτος 1991. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Christian Mathieu. Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινές νότες, Μαχόγκανι, φασκόμηλο, Περγαμόντο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι πεύκο, ιουνίπερος, Γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, τριαντάφυλλο, κρίνο της κοιλάδας, κύμινο, γιασεμί, ροδάκινο και ρίζωμα ίρις; οι νότες της βάσης είναι ρητίνη ελάτης, σανταλόξυλο, Κέδρος, βρύα δρυός, Μόσχος, Βέτιβερ, Κεχριμπάρι και λάβδανο.

Πηγή:https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: ken-m-1 Κατηγορία: