Τύπου Silver Rain

12,0025,00

είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Silver Rain κυκλοφόρησε το έτος 2004. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Claude Dir. Οι νότες κορυφής είναι Βατόμουρο, Πράσινο Μήλο, Γλυκάνισο, κόλιανδρος, Βερβένα λέμόν και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι ζάχαρη, δαμάσκηνο, μανόλια, κόκκινο τριαντάφυλλο, γιασεμί, γαρδένια και τουμπερόζα; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, πατσουλί, Ξυλαλόη (Ουντ), σπόρος Τόνκα, ερυθρό σανταλόξυλο, Μόσχος και ηλιοτρόπιο.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: lap-w-2 Κατηγορία: