Τύπου Nina

12,0025,00

είναι ένα Λουλουδένιο Αλδεϋδης άρωμα για γυναίκες. Nina (1987) κυκλοφόρησε το έτος 1987. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Christian Vacchiano. Οι νότες κορυφής είναι Αλδεΰδες, κατιφές, μιμόζα, νότες πρασίνου, Βασιλικός, μπουμπούκια σταφίδας, Περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς, ροδάκινο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι μιμόζα, Υλάνγκ Υλάνγκ, Βιολέτα, γιασεμί, ρίζωμα ίρις, δάφνη των Δυτ.Ινδιών και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι βρύα δρυός, ίριδα,, Μόσχος, Βέτιβερ, Φραγκοστάφυλο σιρόπι, σανταλόξυλο και πατσουλί

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: nin-w-1 Κατηγορία: