Τύπου Polo Sport

12,0025,00

είναι ένα Πρασινο Συπρέ άρωμα για άνδρες. Polo Sport κυκλοφόρησε το έτος 1994. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Harry Fremont. Οι νότες κορυφής είναι μέντα, Αλδεΰδες, Λεβάντα, Περγαμόντο, Μανταριν ορανζ, λεμόνι, Αρτεμισία και νερόλι; οι μεσαίες νότες είναι θαλάσσια βλάστηση, τζίντζερ, γιασεμί, Γεράνι, Κυκλάμινο, τριαντάφυλλο και Ροδόξυλο Βραζιλίας; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο, Κέδρος, ξύλο γκουαϊακ και Κεχριμπάρι.

Πηγή:https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: rah-m-1 Κατηγορία: