Τύπου For Man

12,0025,00

είναι ένα Ξυλώδη Μόσχος Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Tom Ford for Men κυκλοφόρησε το έτος 2007. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Yves Cassar. Οι νότες κορυφής είναι έλαιο φύλλου λεμονιού, τζίντζερ, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο, Βασιλικός και φύλλο βιολέτας; οι μεσαίες νότες είναι φύλλο ταμπάκο, πιπέρι, άνθος πορτοκαλιού Τυνησίας και ανθός γκρειπ φρουτ; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Κέδρος, πατσουλί Βιρτζίνιας, Βέτιβερ, βρύα δρυός, δέρμα και έλαιο κυπριόλης.

Πηγή:https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: tom-m-1 Κατηγορία: