Τύπου Flowerbomb

12,0025,00

είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Flowerbomb κυκλοφόρησε το έτος 2005. Το Flowerbomb έχει δημιουργηθεί από Olivier Polge, Carlos Benaim, Domitille Michalon Bertier και Dominique Ropion. Οι νότες κορυφής είναι τσάι, Περγαμόντο και Oσμανθός; οι μεσαίες νότες είναι ορχιδέα, γιασεμί, τριαντάφυλλο, φρέζια και άνθος πορτοκαλιού Αφρικής; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Μόσχος και Βανίλια. Αυτό είναι το νικητήριο άρωμα της κατηγορίας FiFi Award Best National Advertising Campaign / Print 2006

Πηγή:www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: vik-w-2 Κατηγορία: