Τύπου Eternity man

12,0025,00

είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Eternity For Men κυκλοφόρησε το έτος 1990. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Carlos Benaim. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, λεμόνι, Περγαμόντο και Μανταρινί ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι φασκόμηλο, ιουνίπερος, Βασιλικός, κόλιανδρος, Γεράνι, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, κρίνος και κρίνο της κοιλάδας; οι νότες της βάσης είναι σανταλόξυλο, Βέτιβερ, Μόσχος, Ροδόξυλο Βραζιλίας και Κεχριμπάρι.

Πηγή:www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: cal-m-1 Κατηγορία: