Τύπου Wish

12,0025,00

είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Wish κυκλοφόρησε το έτος 1997. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Nathalie Lorson. Οι νότες κορυφής είναι Καρύδα, φράουλα, γκουζμπέρι/ριβήσιον, ψευδοακακία, αχλάδι, Φραγκοστάφυλλο, Ροδόξυλο Βραζιλίας, αγιόκλημα, φρούτο Γιούζου και άνθη πορτοκαλιάς; οι μεσαίες νότες είναι μέλι, γάλα, ορχιδέα, ηλιοτρόπιο, Βιολέτα, Oσμανθός, μανόλια, γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας; οι νότες της βάσης είναι Καραμέλα, Βανίλια, πατσουλί, καραμέλα τόφυ, θυμίαμα, σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι και σπόρος Τόνκα.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: cho-w-1 Κατηγορία: