Τύπου Miss Dior

12,0025,00

είναι ένα Συπρε Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Miss Dior κυκλοφόρησε το έτος 1947. Το Miss Dior έχει δημιουργηθεί από Jean Carles και Paul Vacher. Οι νότες κορυφής είναι Αλδεΰδες, γάλβανο, φασκόμηλο, γαρδένια και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι νάρκισσος, ίριδα, Γαρύφαλλο, ρίζωμα ίρις, κρίνο της κοιλάδας, γιασεμί, τριαντάφυλλο και νερόλι; οι νότες της βάσης είναι βρύα δρυός, δέρμα, Βέτιβερ, πατσουλί, λάβδανο, σανταλόξυλο και Κεχριμπάρι.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: chr-w-12 Κατηγορία: