Τύπου Happy

12,0025,00

είναι ένα Φρουτωδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Clinique Happy κυκλοφόρησε το έτος 1998. Το Clinique Happy έχει δημιουργηθεί από Jean Claude Delville και Rodrigo Flores-Roux. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι, κόκκινο γκρειπ φρουτ, μανταρίνι Ινδίας, Περγαμόντο, Μήλο και δαμάσκηνο; οι μεσαίες νότες είναι κρίνο της κοιλάδας, φρέζια, ορχιδέα και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι μιμόζα, κρίνος, μανόλια, Μόσχος και Κεχριμπάρι.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: cli-w-1-2 Κατηγορία: