Τύπου Magnetism

12,0025,00

είναι ένα Βανίλια Ανατολής άρωμα για γυναίκες. Escada Magnetism κυκλοφόρησε το έτος 2003. Το Escada Magnetism έχει δημιουργηθεί από Steve DeMercado και Pierre Bourdon. Οι νότες κορυφής είναι κόκκινα μούρα, Φραγκοστάφυλο, φύλλα φραγκοσταφυλιάς, λίτσι, ανανάς και πεπόνι; οι μεσαίες νότες είναι πράσινα φύλλα, Βασιλικός, Ανθός Αμυγδάλου, ίριδα, φρέζια, ηλιοτρόπιο, γιασεμί, μανόλια, κύμινο, τριαντάφυλλο και κρίνο της κοιλάδας; οι νότες της βάσης είναι Καραμέλα, Βανίλια, πατσουλί, Βενζόη, σανταλόξυλο, Μόσχος, Κεχριμπάρι και Βέτιβερ.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: esc-w-1 Κατηγορία: