Τύπου Flora Gorgeous Gardenia

12,0025,00

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum από Gucci είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum κυκλοφόρησε το έτος 2021. Το Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum έχει δημιουργηθεί από Honorine Blanc και Alberto Morillas. Οι νότες κορυφής είναι άνθη αχλαδιάς, κόκκινα μούρα και μανταρίνι Ιταλίας; οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, γιασεμί και πλουμέρια(φρατζιπάνι); οι νότες της βάσης είναι Ζαχαρη Καστανή και πατσουλί.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: arm-strabs-1-1-1-2-1-1 Κατηγορία: