Τύπου Lovefest Burning Cherry

12,0025,00

Lovefest Burning Cherry | Το 48 Eau de Parfum από το Kayali Fragrances είναι ένα Ξυλωδη Κεχριμπάρι άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Lovefest Burning Cherry | Το 48 Eau de Parfum κυκλοφόρησε το 2022. Lovefest Burning Cherry | Το 48 Eau de Parfum δημιουργήθηκε από την Gabriela Chelariu και την Philippine Courtière. Οι νότες κορυφής είναι Κεράσι, Βατόμουρο και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι πραλίνα, ηλιοτρόπιο, τριαντάφυλλο Δαμασκού και γιασεμί Sambac; οι νότες βάσης είναι Πάλο Σάντο, σπόρος Τόνκα, Ξύλο Γκουαϊάκ, Αμβρετολίδη, Βάλσαμο Περού, Πατσουλί και Βέτιβερ Αϊτής.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: arm-strabs-1-1-1-2-1-1-1-1 Κατηγορία: