Τύπου Drakkar Noir

12,0025,00

είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Drakkar Noir κυκλοφόρησε το έτος 1982. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Pierre Wargnye. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, λεμόνι, μέντα, Περγαμόντο, δεντρολίβανο, Βερβένα λέμόν, Βασιλικός και Αρτεμισία; οι μεσαίες νότες είναι άρκευθος, κόλιανδρος, αψιθιά, Κανέλα, Αγγελική, Γαρύφαλλο και γιασεμί; οι νότες της βάσης είναι βρύα δρυός, δέρμα, έλατο, πευκοβελόνες, σανδαλόξυλο, Βέτιβερ, πατσουλί, Κέδρος, Κεχριμπάρι και ρετσίνη.

Πηγή:https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: guy-m-1 Κατηγορία: