Τύπου La Nuit Tresor

12,0025,00

. είναι ένα Βανίλια Ανατολής άρωμα για γυναίκες. La Nuit Tresor κυκλοφόρησε το έτος 2015. Το La Nuit Tresor έχει δημιουργηθεί από Christophe Raynaud και Amandine Clerc-Marie. Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, μανταρίνι και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι φράουλα, ορχιδέα βανίλια, μαύρο τριαντάφυλλο και φρούτο του πάθους; οι νότες της βάσης είναι πραλίνα, Καραμέλα, λίτσι, Βανίλια, πατσουλί, θυμίαμα, Καφές, γλυκόριζα, κουμαρίνη και πάπυρος.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: lan-w-4 Κατηγορία: