Τύπου Individuel

12,0025,00

είναι ένα Ξυλωδη Αμπερι άρωμα για άνδρες. Individuel κυκλοφόρησε το έτος 2003. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Pierre Bourdon. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Κανέλα, ανανάς, ιουνίπερος, μέντα, Περγαμόντο, δεντρολίβανο, κόλιανδρος και Κάρδαμο; οι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, Βιολέτα, Γεράνι και γιασεμί; οι νότες της βάσης είναι βατόμουρο, Βανίλια, σανδαλόξυλο, Μαύρη Σοκολάτα, Μόσχος, Κεχριμπάρι, πατσουλί, Βέτιβερ και βρύα δρυός.

Πηγή:https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: mon-m-3 Κατηγορία: