Τύπου SHISEIDO Zen

12,0025,00

είναι ένα Μόσχος Ξυλώδη Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Zen κυκλοφόρησε το έτος 2007. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Michel Almairac. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, ανανάς, Περγαμόντο, πορτοκάλι και τριαντάφυλλο; οι μεσαίες νότες είναι φρέζια, κόκκινο μήλο, Λωτός, υάκινθος, γαρδένια, κρίνο της κοιλάδας, Βιολέτα και ρίζωμα ίριδας; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Κέδρος, Μόσχος, Κεχριμπάρι, θυμίαμα και πεύκο.

Πηγή: https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: shi-w-1 Κατηγορία: