Τύπου Versace Eros Flame

12,0025,00

Η σύνθεση του Versace Eros Flame ξεχωρίζει για τις έντονες αντιθέσεις της. Η εισαγωγή ανήκει στις ιδιαίτερα ζωντανές νότες ζουμερών ιταλικών φρούτων όπως το λεμόνι, το μανταρίνι και το πικρό πορτοκάλι. Θερμαίνουν στη συνέχεια τις συγχορδίες μαύρου πιπεριού της Μαδαγασκάρης και αρωματικού δεντρολίβανου μαζί με γεράνι, τριαντάφυλλο και ξύλο πιπεριού. Οι νότες βάσης του αρώματος δημιουργούνται με πολύτιμες νότες κέδρου του Τέξας και βετιβέρ Αϊτής, αλλά και με βρύα δρυός, πατσουλί, σανταλόξυλο και φασόλια τόνκα, που συνδυάζονται υπέροχα με τη γλυκιά βανίλια.

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: ver-er-1 Κατηγορία: