Τύπου Naxos Perfume by Xerjoff

12,0025,00

Naxos Perfume by Xerjoff, Εμπνευσμένο από την πλούσια παράδοση του πλούτου και της ομορφιάς στη χώρα της Ιταλίας, το Xj 1861 Naxos είναι ένα γλυκό και πικάντικο άρωμα με λίγους σκούρους τόνους. Παρουσιάστηκε σε μια έκθεση αρωμάτων το 2015, αυτό το άρωμα απολαμβάνει τις δόξες της Σικελίας. Ανοίγει με τα εκπληκτικά και χαρούμενα αρώματα λεβάντας, περγαμόντου και λεμονιού, αλλά αυτά είναι πρόθυμα να δώσουν γρήγορα τη θέση τους στη ζεστή γλυκύτητα του μελιού, της κανέλας και του κασμίρι με μια νότα γιασεμιού. Αφού η καρδιά έχει πει τον λόγο της, ο πλούτος του καπνού σαρώνει κατά μήκος της βάσης για μια εκπληκτική ζεστασιά και πινελιά σασί μαζί με σπόρους Τόνκα και μόνο μια σταγόνα βανίλια. Αυτό το άρωμα είναι αρκετά ισχυρό για να διαρκεί όλη την ημέρα, καθιστώντας το ιδανικό για εργάσιμες ή μεγάλες νύχτες στην παραλία. Ο οίκος αρωμάτων Xerjoff δημιουργήθηκε στην Ιταλία το 2003. Αν και είναι σχετικά νέο εμπορικό σήμα, μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εκτενή σειρά πολυτελών αρωμάτων, πολλά από τα οποία είναι βραβευμένα.

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: burb-god-2-1 Κατηγορία: