Τύπου La Nuit de L’Homme

12,0025,00

είναι ένα Φουγκερ Ανατολης άρωμα για άνδρες. La Nuit de L’Homme Eau Électrique κυκλοφόρησε το έτος 2017. Το La Nuit de L’Homme Eau Électrique έχει δημιουργηθεί από Juliette Karagueuzoglou, Dominique Ropion και Anne Flipo. Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Μήλο, λεμόνι και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, Λεβάντα, φασκόμηλο και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, σπόρος Τόνκα, ξύλο κασμίρι, Κέδρος, Βέτιβερ και πατσουλί.

Πηγή:https://www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: ysn-m-4 Κατηγορία: