Τύπου Opium

12,0025,00

είναι ένα Ανατολικο Πικαντικο άρωμα για γυναίκες. Opium (1977) κυκλοφόρησε το έτος 1977. Το Opium (1977) έχει δημιουργηθεί από Jean Amic, Jean-Louis Sieuzac και Raymond Chaillan. Οι νότες κορυφής είναι γαρίφαλο, πιπέρι, κόλιανδρος, δάφνη των Δυτ.Ινδιών, δαμάσκηνο, γιασεμί, Μανταρινί ορανζ, Περγαμόντο και Εσπεριδοειδή; οι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, Κανέλα, σανταλόξυλο, πατσουλί, ρίζωμα ίρις, τριαντάφυλλο, ροδάκινο και κρίνο της κοιλάδας; οι νότες της βάσης είναι θυμίαμα, Μύρο, σανδαλόξυλο, βάλσαμο Τολού, Κεχριμπάρι, οποπόναξ, Βενζόη, λάβδανο, Βανίλια, Μόσχος, Καστορέουμ, Κέδρος, Βέτιβερ και Καρύδα.

Πηγή:www.fragrantica.gr

  • Ενίσχυση Αρώματος
    Η ενίσχυση του αρώματος είναι προαιρετική. Κάθε ενίσχυση ισούται με 1ml essans όπου βοηθάει στην παραπάνω διάρκεια και ένταση του αρώματος.

  • *Χωρητικότητα

    Reset options

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και προορίζονται καθαρά και μόνο για την διευκόλυνση επιλογής του πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όλα μας τα αρώματα είναι σε χύμα μορφή και πωλούνται σε συσκευασίες των 30ml 50 ml 100ml.Οι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών-Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Κωδικός προϊόντος: yves-w-5 Κατηγορία: